Emäntä on jo ainakin kuukauden pitänyt minua lihotuskuurilla. Sehän ei ole ihan helppoa, koska meikäläinen on vähän nirsoiluun taipuvainen. Pelkät kuivat pipanat ei kelpaa! Tarkoituksena ei kuulemma kuitenkaan ole kasvattaa vain vyötärönympärystä, vaan ylipäätään saada minusta vähän rotevampi. Rotevuutta yritetään hakea tietysti myös lisäämällä liikuntaa. En kyllä tiedä, mitä tuo matami tällä tarkoittaa, sillä olenhan jo suuri ja lihaksikas. Ja komea.

No joka tapauksessa, viime aikoina ruoka onkin maistunut todella hyvin ja onhan sitä painoakin siunaantunut vähän lisää. Tänään epävirallisten mittausten mukaan paino ei enää olekaan 5,6 kiloa, vaan kokonaista 5,9. Huikeaa! Tukevoitumiseni huomaa esimerkiksi siitä, että ennen niin sopivan sadetakkini nepparit poksahtelevat auki, kun lyllerrän tuolla sateessa.

1102778.jpg

Lihotuskuurin ohessa on pistetty merkille, että peruna on nannaa. Siis keitetty peruna. Pistelisin perunaa poskeen vaikka joka aterialla. No ei äiskä tietenkään anna. Myös raaka jauheliha pitää miehen tiellä.

Terkuin, Pullistuva Bosse