Kiitoksia aluksi kaikille kommentaattoreille. Meillä on siis vakituisia lukijoita, kivakiva! Me yritetään mamsellin kanssa päivitellä sivuja useamminkin, jotta mielenkiinto säilyy.

Jos joku on jo kyllästynyt lukemaan Bosse pulleammaksi -projektista, niin nyt kannattaa lopettaa lukeminen. Tiedossa on taas ruoka-asiaa. Luotiin sille oikein oma kategoriakin, kun nirson tai siis ei niin ahmatin koiran ruokinnassa on aina omat ongelmansa verrattuna tavalliseen litrahuuli-mikätahansakelpaa -koiraan.

Mainittavaa painonlisäystä tai lihasten massiivista kasvua ei ole viime viikkoina ollut havaittavissa, mutta uusi makoisa ruoka on löytynyt! Se on jotakin se! Jauhelihahan on ollut sellainen lisuke, joka meitsille kelpaa hyvin. (Editoijan huomio: Bossen tapauksessa hyvin tarkoittaa sitä, että ruokakupin ääressä norkoillaan tovi katselemassa ruokaa: "Ai että tämmöstä", jonka jälkeen sitä aletaan vienosti maistelemaan.)

Meikäläisen, ei myöskään niin ahmatti, Melli-sisko vetelee kuulemma sellaista Aktiivista Puhtia hyvällä menestyksellä. Meidän lähieläinkaupassa ei tätä laatua ollut, mutta myyjä tarjosi NEU-nimistä ruokaa, joka kuulemma on kovasti Puhtin kaltaista. Emäntä tätä tarjoili minulle ja sen mukaan ensimmäistä kertaa elämässäni - sitten Pixie-mamman maitobaarin - kävin ahnaasti ruuan kimppuun, enkä jäänyt siihen nuuskimaan ja ihmettelemään. Emäntä ristikin NEUn oitis Nirsoon Elukkaan Uppoavaksi. Nyt siis NEU maistuu, mutta katsotaanpa kuinka kauan.

Terkuin, Bosse