Jeee, nyt se vihdoinkin tuli, meidän eka nolla!! Eikä mikä tahansa nolla, vaan voittonolla!

Tänään oli kaksi starttia StadiGamesissa hurjan koiramäärän joukossa. Ensin oli englantilaistuomarin agilityrata, joka oli todella helppo ja ihanneaikakin oli hyvin ruhtinaallinen, 60 sekuntia. Mutta eipä ole näköjään radan helppoudella väliä, 10 tästä tuli. Bosse oli hiippaillut lähdössä niin lähelle ekaa estettä, että rimahan kolahti heti alas, kun lähtölupa tuli. Siitä vitonen. Toinenkin vitonen tuli, mutta en tiedä mistä. A:lla oli vähän jotakin sähläilyä, joten ehkäpä se tuli sieltä. Kepit meni hienosti, mikä pitää aina oikeen erikseen mainita, kun niissä on ollut ongelmaa. Ihanneaikakin alittui sattuneesta syystä yli 20 sekunnilla...

Hyppyrata oli paljon vaikeampi ja sieltä hyllyjä ropisi. Miniykkösissä oli 14 koiraa ja vain 2 nollaa tuli. Alussa oli paha ansa, jossa putken molemmat päät oli oikeen tyrkyllä. Moni meni väärästä päästä. Mutta me ei! Oli hieno rata. Bosse lähti kyllä tulemaan ennen kuin ehdin suutani aukaista, mutta ei kuitenkaan varastanut pahasti. Kepit meni hienosti. Vauhti oli hyvä. Eroa toiseksi tulleeseen jotain 7 sekuntia. Mahtavat fiilikset!

Alkoi aiemmin olla jo epätoivoinen olo, kun aina tuli kämmäiltyä kepeillä tai jossakin, mutta ehkä meillä sittenkin on toivoa.

Lisätäänpä vielä, että näillä kahdella radalla osallistuttiin myös vuoden tulokas -kilpailuun, jossa näköjään oltiin minien kuudensia 22 koiran joukosta.

Terkuin, Merja ja Bosse