Emäntä oli melkein viikon Lontoota puhuvien maassa ja me pidettiin isännä kanssa täällä taloa pystyssä. Viime viikollahan hieroja antoi kotiläksyksi nurtsilla kävelyä, kahlailua ja sen sellaista, mutta emäntä ei viitsinyt kauheasti isäntää vaivata tällaisilla asioilla. Se ajatteli, että se on jo saavutus, jos minua kuljetetaan ulkona vähintään kolme kertaa päivässä ja ruokaa annetaan suurin piirtein kahdesti päivässä. No hienostihan se meiltä onnistui ja hengissä oltiin molemmat, kun emäntä eilen palasi. Ollaan käyty monena päivän saarilla juoksentelemassa ja vaan äijäilty sohvalla telkkarin ääressä. Kyllä mä kieltämättä vähän odotin mamsellia jo kotiin. Aika monena iltana makasin eteisessä odottamassa josko se äiskä tänään tulisi...

1933983.jpg

Tänään oli heti masöörin uusintavisiitin aika. Emäntää vähän harmitti, kun se ei ole päässyt toteuttamaan noita hierojan neuvoja ja nyt olisi siis voitu katsoa, miten ne ovat vaikuttaneet meikäläiseen. Aiotaan joka tapauksessa jatkossa tehdä niin kuin hieroja määräsi: lisää metsä- ja nurtsilenkkeilyä sekä epätasaisia maastoja ja vähemmän asfalttikäpöttelyä.

Tänään mä makasin oikeen hienosti paikallani koko tuntisen hieronnan ajan. Vaan kerran mua jouduttiin kääntää kyljelleni. Ja kyllä mää ihan oikeasti nautinkin hieronnasta! Nyt se selässä ollut jumi oli melkein kokonaan pois, joten hieronnasta oli heti ollut hyötyä. Lavat oli edelleen hieman kireät ja samoin ne polven seudun lihakset. Hieroja opetti mamselliakin hieromaan, joten jatketaan nyt kotihoitoa ja katsotaan sitten myöhemmin syksyllä, mikä on tilanne. Täytyypä vielä lisätä, että hieronnan päätteeksi venyttelin heti itseni oikein kunnolla.

Terkuin, Bustus