Lomalta on palauduttu, sekä minä että kaksijalkaiset. Minun lomani oli paljon parempi, oli mökkeilyä ja Helsingin nähtävyyksien katselua ja lenkkeilyä maratoonariseurassa ja ties mitä kaikkea. Kaksijalkaiset olivat vain istuneet lentokoneessa ja maanneet rannalla. Siinä nyt ei ole mitään kiinnostavaa.

Emäntä on taas alkanut enemmän ja enemmän osoittaa kiinnostusta meikäläistä kohtaan. Pääsin tällä viikolla pitkästä aikaa oikeen treenaamaan liitoa, mikä oli tietysti hauskaa. Olin ihan yhtä hyvä kuin ennenkin, vaikka ei ollakaan harkattu kuukausiin. Sitten se raahasi minut eläinlääkäriin, mikä nyt ei välttämättä ollut niin kivaa.

Lekuri valotti silmiä taskulampulla ja yritti väännellä polvilumpioita pois paikoiltaan. Sai väännellä jalkoja vaikka mihin suuntaan, mutta eivät lumpiot liikkuneet. Polvista siis puhtaat nollat, mikä tarkoittaa, että ne ovat parasta A-luokkaa. Silmiä valotettiin taskulampulla vaikka kuinka kauan ja etsiskeltiin ylimääräisiä ripsiä ja ties mitä. Silmät olivat myös terveet, ihan A-luokkaiset nekin.

1243443444_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näillä polvilla kelpaa laukata kohti kesää ja hyvin myös näkee.

Bustus