Niin loppui loma ja edessä oli paluu takaisin tänne etelään. No ei se loma oikeastaan mitään lomaa edes ollut, kun koko ajan piti vahtia sitä erästä kaksijalkaista, josta tuossa edellisessä kirjoituksessa mainitsin. Olinkin kaikesta matkailusta aivan uupunut,ja nukuin melkein koko maanantain näin, katsokaas:

448736.jpg

Maanantai-iltana emäntä raahasi minut agilityyn, enkä lähtiessä ollut asiasta kovin innostunut. Kun hallille päästiin, hoksasin, että meillä onkin ratatreenit, eikä mitään aivotonta yhden esteen jyystämistä. Tehtiin jotakin "ihan oikeata rataa", jossa oli pitkät kepit ja A ja putki ja vaikka kuinka monta muuta estettä. Minulla meni molemmat kierrokset oikein hienosti, paitsi viimeisenä ollutta rengasta en hypännyt, kun se oli mun mielestä vähän huonossa paikassa. Emännällä taas ei ensimmäisellä kierroksella oikein sujunut nuo valssit (sehän on niin huono tanssimaan), mutta sai se jotkut tangot tehtyä seuraavalla kierroksella.

Muuten, kun oltiin täältä poissa, niin sillä välin kaikki lumi oli sulanut! On tosi ällöttävää, kun koko ajan on varpaitten välissä mutaa, kun tuolla kulkee. Mutta toisaalta se tietää vain yhtää asiaa: kesää!

Tässä vielä yksi kuva meikäläisestä, kun matkustan junalla tyylikkäästi ykkösluokassa.

448764.jpg 

Terveisin,
Matkamies-Bosse