Meillä kotona on nyt tekeillä jotakin perin kummallista. Emäntä on pikkuhiljaa alkanut tyhjentää komeroiden ja kaappien sisältöjä mustiin muovisäkkeihin. Noilla kaksijalkaisillahan on myös kummallinen tapa ripustaa tavaroita seinille ja kangaspaloja (lue verhoja, oikolukijan huom.) roikkumaan katosta. No niitäkin se on nyt alkanut ottaa alas.

Olen tuota emäntää vähän vahtinut, ettei se ala minun lelujani mihinkään muovisäkkeihin tunkemaan, ja ne se onkin toistaiseksi jättänyt rauhaan. Mutta näin, että talvitakkini se pisti säkkiin. Voi olla, että jonakin yönä leluni ja sukkanikin ovat hävinneet. Siksi haluankin mieluiten nukkua sukka kainalossa, ja aina aamulla, kun herään juoksen ensimmäisenä katsomaan, että sukat ovat tallessa.

Minähän olen muuten melkoinen lintukoira. Lähistöllämme asustelee sorsia ja harakoita, joita aina jahtaan sopivan tilaisuuden tullen. En ole tosin saanut vielä yhtään siivekästä kiinni, kun ne tietävät, että olen melkoinen peto, ja siksi räpistelevät karkuun jo hyvissä ajoin, kun havaitsevat pedonsilmäni. Täytyy yrittää parantaa väijymistekniikkaani. 

Tässä kuva minusta erään sorsajahdin jälkeen.

466922.jpg

Terveisin, Saalistaja-Bosse