Isäntä kokeili kameralla vähän erilaisia juttuja. Sillä kun saa kuulemma muunkinlaisia kuvia kuin salamalla ja ilman salamaa. Kuvauspaikkana on hieno saari jossakin itä-Helsingin edustalla. Ollaan vietetty siellä melkein koko viikonloppu.

817537.jpg

Kallion Komein Kundi:
817546.jpg

Viikonloppu oli hyvin tapahtumarikas. Siinä saaren vieressä yksi iso paatti ajoi karille, ja sitä tuli sitten sellainen taivaalla pörisevä Heliko-Peter pelastamaan. Me itsekin jouduttiin pienen pelastusoperaatio kohteeksi. Päästiin katsokaas sieltä saarelta poliisisaattueessa pois! Oltiin tosi myöhään matkalla kotiin, ja sitten bensa loppuikin kesken matkan (bensamittari on epäkunnossa...). No ajelehdittiin siellä pimeydessä hetki, ja kuinka ollakaan meitä lähestyi vene. Morsetettiin niille vähän hätäviestejä (A-P-U-V-A), ja ne tulikin meidän luo. No poliisejahan ne sitten oli, ja ystävällisesti hinasivat meidät rantaan.

Viikonloppuun on sisältynyt myös runsas määrä agilityä, mutta täytynee kertoa siitä vähän myöhemmin. Mää oon aika väsynyt ja emäntäkin röhnöttää tuossa sängyllä ihan uupuneena.

Terkuin, Bosse