Onpa pitkä, kun olen viimeksi kirjoitellut. Ollaan oltu liikekannalla tuolla läntisessä Suomessa melkein pari viikkoa. Siellä vietettiin sellaista juhlaa, jossa puu on raahattu sisään, koristeltu palloilla ja sen ääressä huokailtiin ja ihasteltiin. Yhtenä päivänä puun alle laitettiin paperipaketteja, joita kävin tutkimassa.
1175768.jpg

Ja löytyihän niistä paketeista jotakin minullekin: Lill-Knut ja Repe-Sorsa. Lill-Knutistä ja minusta ei tullut yhtään kuvaa, mutta tässä teen tuttavuutta uuden kaverini, Repe-Sorsan kanssa.
1175777.jpg
1175788.jpg
1175797.jpg

Lomalla harrastin myös tsillailua ja pidin silmällä naapurustoa.
1175803.jpg

Eilen juhlittiin sitten uutta vuotta, joka siis tarkoittaa käytännössä sitä, että taivaalle ammutaan valtavasti sellaisia pamahtavia valoilmiöitä. Monet koirat kuulemma pelkää niitä ihan kuollakseen, mutta mä en tietenkään. Halusin nimenomaan olla parvekkeella niitä katsomassa, ja aloin heti vimmatusti rapsuttaa ovea, jos emäntä erehtyi laittamaan minut sisälle kesken valoshoun. Valoshouta jatkui täällä meilläpäin ainakin viisi tuntia. Hurjaa! Myös uudenvuodensauna kuului eilisillan ohjelmistoon.

Hyvää uutta vuotta kaikille!
Toivottaa, Bosse ja huoltojoukot