Mellin perivihollinen, Maiça, haastoi minut paljastamaan seitsemän salaisuutta (tai ylipäätään asiaa) itsestäni. Osalle nämä asiat eivät ehkä tule salaisuutena, mutta aika suurelle osalle tulevat. Miksihän muuten Melli ja Maiça niin inhoavat toisiaan? Onko tämä nyt sellaista tyttöjen välistä kissatappelua?

Tässä seitsemän katalaa salaisuutta. Toivottavasti en menetä hurjan koiran mainettani paljastamalla näitä asioita.

1. En ole oikeasti niin suuri ja mahtava kuin, mitä väitän. Tai mahtava olen, mutta en ehkä niin suuri... Medium kuvaisi ehkäpä paremmin olemustani. Mutta small ei missään tapauksessa.

2. Vaikka olenkin aivan hirweä willipeto, niin silti tykkään kovasti pusutella isäntää ja emäntää - joka päivä ja paljon. Laitan oikein toisen tassun toiselle olkapäälle ja toisen toiselle ja sitten ryhdyn toimeen.

3. Joskus jos emäntä komentaa minua, enkä oikein halua totella, niin yritän pusuttelemalla saada sen unohtamaan, mitä se oli komentamassa. Samoin, jos se sanoo sanan EI, niin ryntään välittömästi pussailemaan, koska yleensä se EI tarkoittaa sitä, että en saa tehdä jotakin tosi mukavaa.

4. Jos joku menee vessaan, niin haluan mielelläni päästä mukaan. Jos ovi sulkeutuu nenän edestä, niin jään raapsuttelemaan sitä ovea sinne toiselle puolelle.

5. Palelen tosi helposti. Jos joudun kylmällä säällä edes minuutin odottelemaan vaikkapa bussipysäkillä, niin heti alkaa kamala tärinä.

6. Tykkään asioida eläinlääkärissä ja eläinkaupassa. Viimeksi, kun käytiin eläinlääkärissä, niin onnistuin lähdön hetkellä pakenemaan pannastani ja juoksin äkkiä takaisin toimenpidehuoneeseen.

7. Jos mua rapsuttaa kyljistä, niin alan murisemaan. Tai äiskän mielestä se ei ole murinaa, vaan pikemminkin kehräämistä. Mutta mä en todellakaan kehrää!

Koska Kleni on miesten mies, niin mä aion haastaa sen paljastamaan synkimpiä salaisuuksia itsestään.  Ja koska olen kuullut, että Onni jahtaa mm. autoja ja raketteja, niin haluaisin kuulla, mitä kaikkea muuta mielenkiintoista se puuhastelee.

Terkuin, Bosse