Eipä tästä ole montaakaan kuukautta, kun mamselli lakkasi tekemästä niitä päivittäisiä punkkitarkastuksiaan. Siis se pyöritteli minua, nosteli koipia ja käänsi jokaisen karvan. No nytpä näyttää siltä, että nuo tarkastukset saa aloittaa taas. Tai oikeastaan ne olisi pitänyt aloittaa jo vähän aikaa sitten. Meikäläisen korvanlehdykkään oli nimittäin tänää kiinnittynyt punkki, joka oli jo ehtinyt jonkin aikaa mässäillä minun makoisalla verelläni. Se oli ehkä hypännyt kyytiini aamulenkillä, epäilee mamselli.

1485314.jpg

Ja ne jotka nyt alkoivat tiirailemaan tuosta kuvasta, että missäs se punkki nyt on, niin ei sitä sieltä löydy. :o) Emännälle tuli tietysti kauhea hätä sitä pois nypläämään ja se saikin sen kokonaisena. Aika monen karvan siivittämänä. Korvassa on nyt sellainen pieni patti, mutta toivottavasti se on ainut, mitä tästä seuraa.

Inhottavaa, kun nuo öttiäiset ovat jo nyt palanneet, ja on vasta huhtikuu. Emäntä harkitsee joitakin myrkytystoimenpiteitä ja toisaalta mietiskelee, että uskaltaisikohan sitä luottaa omiin silmiin tänäkin kesänä. Itse olen sitä mieltä, että myrkyt vaan niskaan. Tänäänhän jo tuli todistettua, ettei ne emännän silmät oikein pelaa.

Terkuin, Bustus