Tänään oli taas herätys kukonlaulun aikaan ja lähtö Vantaalle agilitykisoihin. Vantaan Ojankoon julkisilla matkustaessa ja loppumatka patikoidessa tuli kyllä mieleen, että auto olisi kiva. Harrastustoimintaa helpottaisi varsinkin talvisin ja kisoihin mentäessä, jos jonkinlainen kottero olisi olemassa. No, hyvät alkulämmöt ainakin saatiin patikoidessa, kun sääkin oli heti aamusta aurinkoinen.

1555899.jpg


1555901.jpg

Ensiksi oli agilityrata, joka oli taas harjoitustuomarin suunnittelema. Se ei mennyt aivan nappiin, vaan puomilta tuli kielto, kepukoilta vitonen ja muuristakin taisi tulla pari palikkaa alas. Kepeillä Bosse tuli kesken pujottelun ulos, kun huomasi vieressä nököttävän numerokyltin. Eipä ole aiemmin niihin kiinnitetty mitään huomiota, mutta näköjään nyt niitäkin täytyy alkaa kyttäämään. Tuloksena 15 virhepistettä ja 7 sekuntia yliaikaa.

1555900.jpg

Toisena ollut hyppyrata oli aivan huikea, nopea nappisuoritus yhtä kepukkavirhettä lukuunottamatta. Minulla taisi olla taas kiire ja olin liikaa edellä, niin koirahan meni kepeille tokavälistä. Radan ihanneaika oli 34 s. ja meillä 32.07. Sijoitus 4.

Taas jäi pienestä mokasta kiinni, mikä tietysti ärsyttää tosi paljon. Mutta hyppäri oli kuitenkin hieno. Tästä on hyvä jatkaa.

Merja ja Bustus