Koirana olemisessa on kaikenlaisia hyviä, mutta huonojakin puolia. Joskus harmittaa, kun ei saa syödä sitä mitä haluaa ja sillon kuin haluaa ja niin paljon kuin haluaa. Tai ei pääse ulos just sillon, kun haluaa eikä saa olla ulkona niin kauan kuin haluaa ja kävellä juurikin sinne minne itse haluaa. Toisaalta saa nukkua niin paljon kuin haluaa ja melkeinpä millon haluaa (ja missä haluaa). Saa myös melkein niin paljon silittelyä ja rapsutuksia kuin haluaa. Voi myös leikkiä melkein niin paljon kuin haluaa.

Eilen oli sellainen hyvä päivä olla koirana. Ensin aamulla pääsi liitämään ja sitten iltapäivällä venheilemään omalle saarelle, jossa sai juoksennella vapaana miten halusi. Sain vähän grillimakkaraakin (en tosin niin paljon kuin olisin halunnut). Illalla mentiin vielä saunaan. Ja sen jälkeen sai mennä peiton alle nukkumaan ja nukkua niin pitkään kuin jaksoi. Aivan paras päivä. Tästä ei paljon elämä parane.

Kun oltiin matkalla kotiin saarelta, niin ei voi kuin todeta, että maisemat oli aivan tosi upeat ja tavoistani poiketen julkaisen nyt pari sellaista kuvaa, joissa MINUA ei näy. On vain hianoja maisemia.
1848396.jpg

1848404.jpg

Terkuin, Bosse