Käytiin tänään Espoossa heittämässä yksi strartti agilityradalla. Rata oli aika kiemurainen ja mitään spurttisuoria ei ollut ollenkaan. Bosse pysyi nätisti lähdössä, vaikka oli aika kiihtynyt heti kun päästiin kisapaikalle. Sain kaikessa rauhassa kävellä kahden esteen taakse lähettämään.

Rata oli muuten todella mainio, mutta hankin meille vitosen kepeiltä. Juoksin aivan liian kovaa kepeille ja Bosse vaan juoksenteli vieressä. Tiedän kyllä oikein hyvin, että kepeille tultaessa on vielä vähän himmattava vauhtia, koska kepit ei ole meillä ihan satavarma nakki. Jostain syystä en muistanut koko asiaa, enkä edes rataantutustumisessa ajatellut, että täytyypä sitten kisassa vähän rauhoitella kepeille tultaessa. Johtuikohan muistikatkos kahden kauukauden kisatauosta ja siitä ettei olla juuri harkattukaan viimeisten kahden kuukauden aikana, ken tietää. Ottaa tietysti päähän, kun näin pienestä jäi kiinni nollatulos. Niin ja se tulos siis 5 vp ja aika -4,95.

Mutta tosiaan, koira pysyi erittäin hyvin lähdössä. Se oli plussaa. Kesän kisa- ja harkkatauon aikana Bosse on myös itsekseen oppinut ottamaan todella nätit kontaktit. Ei meille ikinä kontaktivirheitä ole tullut, mutta Bosse ei varsinkaan A:lla aina malta pysähtyä kunnolla kontaktille, vaan jatkaa matkaa. Nyt pysähtyi hienosti sekä A:lla että puomilla.

Tässä vielä kuva Bossesta agiharkoissa. Se harrastaa agia niin tunteella, että on aina yltä päältä hiekassa harkkojen jälkeen. Mutta kovin onnelliselta näyttää tuo pikku söpönassu.
1845189.jpg

Terkuin, Mamselli ja Bustus