Täällä Hellsingissä - kuten varmaan muuallakin Suomessa - on ihan kesä! Jo viikon verran on saatu nautiskella loistokeleistä ja kaikenmaailman kukat ja puskatkin on innostuneet kukkimaan. Onneksi mamselli parturoi minut, muutenhan tässä saattais tulla aivan hiki.

Kesä ja lämpimät kelit tuovat tullessaan tietty kaikenlaista mukavaa ja myös vähemmän mukavaa. Vähemmän mukavaa osastoa edustavat punkit, joita on tuolla metsissä näkynyt jo monta viikkoa. Punkkitarkastukset ovat taas arkipäivää. No onneksi noita mukavia asioita on kuitenkin huomattavasti enemmän. Venheilykausi esimerkiksi on taas korkattu ja olen päässyt erinäisille saarille viettämään saaristolaiskoiran elämää. Se on vasta kelpoelämää! Tässä patsastelen kaikessa komeudessani tarkastelemassa seudun sorsatilannetta:

Uimassakin tuli tänään käytyä, vaikka en varsinaisesti mikään uimakoira olekaan. Ihan vapaaehtoisesti kuitenkin menin heittämään talviturkin ja olihan se aika virkistävää tuossa arviolta kymmenasteisessa merivedessä.

Toivottavasti kesäsäitä vielä jatkuu!

Terkuin, Bosse